Beste lezer,

Welkom, leuk dat je me gevonden hebt!

Al zolang ik me kan heugen, schrijf (en lees) ik graag. En even zolang mag ik graag mijn (soms te) stellige mening verkondigen. Mijn blogs zullen niet gaan over één specifiek onderwerp, maar over datgene wat me op dat moment bezighoudt. Aangezien ik in het gelukkige bezit ben van een etiketje, genaamd ADHD, is dat vooral véél. Het opschrijven is voor mij tweeledig; ik kan ongegeneerd alles schrijven want niemand die mij tegenhoudt én ik kan delen. Ik hoop dat je bij het lezen van mijn schrijfsels herkenning gaat vinden, een lach op je gezicht gaat krijgen, of misschien wel nieuwe inzichten. Boos worden mag ook, zolang het maar beschaafd blijft.

Respect, openheid en integriteit zijn kernwaarden die voor mij zwaar wegen. Ik ga ongetwijfeld een kijkje uit eigen keuken delen, waarbij ik het niet zal schuwen om me kwetsbaar op te stellen. Ook zal ik het niet schuwen om mijn ongezouten mening te geven, waarmee jij het misschien niet eens zult zijn. Hou dan in gedachte dat dit slechts MIJN waarheid is, en niets dan MIJN waarheid. Onthoud dat ongezouten niet altijd lekker is, en bedenk dat er hier en daar een grote korrel zout gestrooid moet worden!

Enjoy!

Advertenties

»

  1. Ik heb de meeste van je blogs gelezen. Super hoe je onderwerpen onder woorden brengt. Ben trots op je dat je al zo lang mijn vriendinnetje bent. Groeten Jessica

    Like

Leuk dat je reageert!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s