De Kleine Kunstenaar

Standaard

Ik laat jullie graag kennismaken met Gabi. Zij en ik volgen elkaar op Twitter en we raakten in gesprek. Ik was onder de indruk van Gabi’s werk en heb haar voorgesteld om enkele van haar tekeningen op mijn blog te plaatsen, zodat nog meer mensen kunnen genieten van haar creativiteit. Zij schrijft op haar site over zichzelf:

Ik ben al mijn hele leven bezig met diverse vormen van creativiteit. Tekenen, schilderen, mozaiek, muurschilderingen, grafisch ontwerpen, van alles kwam er uit mijn handen. Mijn opleiding heb ik gedeeltelijk aan de kunstacademie gevolgd en gedeeltelijk via prive-les van een kunstenaar.

Omdat het in de kunst niet makkelijk is je brood te verdienen, ben ik via omwegen in de ICT beland en werd het creatieve een hobby die zo af en toe weer eens boven kwam drijven.

Tot de burnout, die zat er al een tijdje aan te komen. Te veel moeten en te veel zorgen groeiden me boven het hoofd en er was geen ontkomen meer aan, ik ging over de rand… Over de oorzaken kan ik hier nog heel wat pagina’s volschrijven, maar dan wordt dit verhaal erg lang dus dat doen we nu maar even niet.

Als je van het ene op het andere moment thuis komt te zitten en dingen nodig hebt om je hoofd van het denken af te houden zijn er allerlei mogelijkheden: schrijven bijvoorbeeld, maar ook tekenen. Dus het begon met een klein schetsblokje en een bescheiden doosje kleurpotloden. Het werd een stapel tekeningen, de onderwerpen komen zomaar uit mijn hoofd rollen, of het nou kattentekeningen zijn of gekke abstracte vormen.

Een paar voorbeelden van tekeningen van Gabi:

Al gauw volgden er verzoekjes om de tekeningen te bundelen. Hieruit vloeiden twee kalenders voort, welke besteld kunnen worden via haar site. Daarnaast ontwerpt zij ansichtkaarten, die tevens te bestellen zijn.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar Gabi en haar werk, kijk dan eens op www.dekleinekunstenaar.nl

Have fun!

Advertenties

»

Leuk dat je reageert!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s